Hirdetés

2015. szeptemberi DVD- és Blu-ray megjelenések

|

Hirdetés

Befutottak az ősz első havának DVD- és Blu-ray megjelenései is, amelyek közül kiemelkednek a Marvel filmjei, hiszen a Bosszúállók: Ultron korának debütálása mellett beszerezhetjük a Bosszúállók, a Thor, az Amerika Kapitány és a Vasember gyűjteményt is, külön-külön csomagolva. Ha esetleg elegetek van már a szuperhősökből, akkor akár az akció felé is fordulhattok, hiszen a Mad Max: A harag útja szintén szeptemberben érkezik, ráadásul a bevállalósabb rajongók akár a teljes szériára is rátehetik a mancsaikat. Érdemes még odafigyelni a vadonatúj James Bond kollekcióra is, a teljes gyűjtemény ugyanis minden gyűjtő legékesebb darabja lehet. Íme a jelenleg ismert szeptemberi kínálat (később még változhat a lista):

Szeptember 2:

Szeptember 3:

Szeptember 5:

Szeptember 10:

Szeptember 16:

Szeptember 17:

Szeptember 23:

Forrás: Xpress.hu
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.