Hirdetés

2015-ben jön Az Igazság Ligája, amikor a Bosszúállók 2 is

|

Hatalmas szuperhős bevételi háború várható 2015-ben a rivális stúdiók, a Marvel és DC között, ugyanis míg előbbi a gigászi sikerű Bosszúállók folytatását, addig a DC Az Igazság Ligáját adja ki.

Hirdetés

A DC nem teketóriázik tovább és felveszi a harcot a Marvel bosszúállóival. A Warner Bros. és a DC úgy döntött, hogy 2015 nyarán dobják piacra Az Igazság Ligája mozit, ehhez hozzátartozik, hogy a Bosszúállók 2 2015. május elsején kerül a mozikba. Mivel a Warner Bros. a napokban megnyert egy rendkívül fontos pert, ami a Superman filmes jogait illeti, most gőzerővel azon vannak, hogy méltó ellenfelet állítsanak a Bosszúállók 2-nek és legalább akkora bevételt érjenek el, mint a rivális cég. Azonban felmerül a kérdés, hogy míg a Marvel logikusan és rendkívül megfontoltan felépítette a Bosszúállókig vezető utat, addig a DC egy félresikerült Zöld Lámpással, egy realisztikus Batmannal és a jövőre érkező Acélemberrel gazdálkodhat csak és a Wonder Woman, valamint Flash karaktere be sem mutatkoztak még. További kérdéseket vet fel az is, hogy hasonlóan a Marvelhez, a már ismert főszereplőket gyűjti egybe, tehát Ryan Reynolds lesz Zöld Lámpás, Christian Bale Batman és Henry Cavill Superman Az Igazság Ligája moziban? Rengeteg a kérdés és kevés a válasz, de az elemzők már most minden idők legnagyobb bevételeit termelő időszakának bélyegzik 2015 nyarát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.