Hirdetés

2015-ben jön az újabb Hulk film?

|

Mark Ruffalo és Joss Whedon a legtöbb rajongó szemében visszahozták Hulk némileg megtépázott hírnevét és a legújabb szóbeszéd szerint hamarosan újabb saját filmmel jelentkezhet a dühöngő zöld szörny.

Hirdetés

Kevin Feige korábban azt mondta, hogy jelen pillanatban nincsenek terveik egy újabb különálló Hulk filmre, melynek két dolog is ellentmond: Mark Ruffalo (aki a Bosszúállókban hatalmas sikerrel alakította a szörnyet) elárulta egy interjúban, hogy hat filmre szerződtették, melyben el kell játszania Hulk-ot. Érdekes momentum, hogy a többi főbb Bosszúállók színész (Downey Jr., Hemsworth, Evans) csak háromra írtak alá, így felmerül a kérdés: három Bosszúállók epizód lesz és három különálló Hulk film? Ennyire még azért ne siessünk előre, de érdemes átgondolni a Marvel másik jeles emberének, Paul Glitter mondanivalóját, aki elárulta, hogy ha Hulk népszerűsége nem hagy alább, akkor jövőre nekiállnak a Hulk film előkészületeinek és 2015-ben már meg is jelenhet. Ti mit szólnátok hozzá? Bejött nektek a Mark Ruffalo alakította karakter?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.