Hirdetés

2015-től évente számíthatunk egy Star Wars filmre

|

A Disney nyilatkozata alapján 2015-től minden évben jön egy új Star Wars film, spin-off és az új trilógia darabjai felváltva.

Hirdetés

Azon kívül, hogy J.J. Abrams keze nyomát viseli majd a Star Wars hetedik része, szinte semmit sem tudunk a készülő projektről, de a Disney tovább növeli a rajongók kételyeit. Bejelentették ugyanis a CinemaCon rendezvényen, hogy a 2015-ös Star Wars 7 premierrel megkezdődik a Star Wars filmek áradata és ettől kezdve évente jön egy újabb epizód. Ezt úgy kell elképzelnünk, hogy páratlan években a trilógiát bővítené a Disney, míg a páros években a különböző spin-off matériák érkezhetnek (Boba Fett, Han Solo és Yoda különfilmeket pletykálnak). Az elgondolás nem rossz, de a Miki egeres cég valószínűleg vékony jégen táncol, hiszen a rajongók könnyen belefásulhatnak a futószalagon érkező részekbe, ráadásul a tömeggyártás könnyen a minőség rovására mehet. Ti mit gondoltok minderről? Halljuk a véleményeket!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.