Hirdetés

2016-ban érkezik a Jégkorszak 5

|

Hirdetés

A 20th Century Fox és a Blue Sky Studios nemrég jelentette be, mikor is kívánják bemutatni az egyik legjövedelmezőbb animációs filmsorozatuk, a Jégkorszak következő részét. A filmre nem kell sokat várni, ugyanis jövő nyáron már nézhetjük is a moziban Manfréd és csapatának legújabb kalandját, egészen pontosan 2016. július 22-én lesz az a bizonyos premier. Nem akármilyen konkurenciával kell majd felvennie a harcot, ugyanis ekkor érkezik a Guy Ritchie rendezésében készülő Artúr Királyról szóló film, a Kerekasztal Lovagjai, mely egy új franchise első része lehet. Ezen kívül címet is kapott az ötödik rész, mely így hangzik: Ice Age: Collision Course. Az eddigi négy rész egyébként kifejezetten jó bevételeket produkált. Míg Amerikában $729.6 millió dollárt, addig világ viszonylatban összesen $2,8 milliárdot gyűjtött össze. Kiváncsian várjuk, miként fog teljesíteni a legújabb kaland.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.