Hirdetés

2016 legjobb filmposzterei szerintünk

|

Összeszedtük 2016 legnépszerűbb és legkreatívabb posztereit, amelyek képesek voltak szakítani a megszokott sémákkal és tudtak újat, fantáziadúsat mutatni.

Hirdetés

A filmplakát a mai napig a hollywoodi marketing egyik legfontosabb eleme, hisz gyakorlatilag mindenhol felhasználható és a film ikonikus jelképé válhat, ami jó esetben akár a néző saját falán is végezheti. Ennek ellenére a stúdiók egyre kevesebb erőt fektetnek az elkészítésükbe, a kreatív megvalósításba, és helyette inkább néhány jól bevált sémát használnak. A grafikusoknak sokszor minimális anyagból limitált idő alatt kell varázsolniuk valami használhatót és ennek sajnos néha meg is látszik az eredménye.

Hirdetés

Mi most kiválogattuk nektek a tavalyi év kivételeit, a legjobbakat, amiknek jelentősebb pozitív visszhangjuk volt és kicsit eltérnek a megszokottól. A galériában egyaránt fogtok blockbustereket és független filmekhez tartozó alkotásokat találni:

Nektek melyik volt a kedvencetek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.