Hirdetés

2016-ra tolták át Oliver Stone Snowden-filmjét

|

Hirdetés

Idén télen Oliver Stone nélkül maradunk, miután az Edward Snowdenről, az NSA-s titkok kiszivárogtatójáról szóló filmjét, a Snowden-fájlokat az Open Road Pictures áttolta 2016-ra, pontos dátum nélkül. A hivatalos indoklás szerint a film egyszerűen még nincs olyan állapotban, hogy útnak lehessen indítani decemberben, azonban a háttérben valószínűleg az is állhat, hogy Tom McCarthy drámáját, a szintén az Open Road Pictures berkein belül készült Spotlightot teljességgel imádta a Torontói Filmfesztivál közönsége. A Spotlightban a Boston Globe riporterei fedik fel a titkot a katolikus egyház szexuális túlkapásairól, és a filmet már most Oscar-esélyesnek kiáltották ki. Az Open Road Pictures állítólag két alkotás promózása helyett inkább egyre fókuszálna az Oscar-eső reményében – de természetesen ezt az Open Roadnál hivatalosan sosem fogják beismerni. Oliver Stone filmjében Joseph Gordon-Levitt alakítja Edward Snowdent, aki talán segíthet a direktornak, hogy ismét rátaláljon a régi önmagára és egykori sikereire. A Snowden miatt azonban nem kell túlságosan bánkódnunk, hiszen decemberben olyan filmek érkeznek, mint a Concussion, The Revenant vagy a Joy.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.