Hirdetés

2016-tól forog a Ghost in the Shell mozi

|

Hirdetés

Régóta vártuk már, hogy Masamune Shirou mangája a filmvásznon is megelevenedjen, ezért kitörő örömmel fogadtuk a hírt, hogy Scarlett Johansson került az adaptáció főszerepébe. Kiemelkedő női karakterekből egyébként is hiány van a nagy költségvetésű filmek világában, habár bizakodva figyeljük a Wonder Woman és a Captain Marvel projektek kibontakozását. Sajnos kevés olyan nagy becsben tartott női színész akad, akire a stúdiók rá mernének bízni egy egész franchise-ot, ám "Scar Jo" éppen az a csajszi, akit nem kell félteni egyedül sem (lásd Lucy). A színésznő most elárulta, hogy jövő év elejétől már gőzerővel dolgozik majd a Ghost in the Shell filmen.

Megtörténik. Jövő év elejétől már forgatunk, január vagy februártól, Rupert-el [Sanders] együtt. Ez minden amit tudok.
A stúdió már hat éve dolgozik az élőszereplős adaptáción, most pedig végre kezd minden összeállni. Ha a dolgok úgy haladnak, ahogyan Johansson tud róla, akkor 2016 elejétől már forog a Ghost in the Shell mozi, Rupert Sanders rendezésében.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.