Hirdetés

2017-ben jöhet a Transformers 5, tényleg univerzumot építenek

|

Hirdetés

A következő Transformers film két éven belül a mozikba kerülhet, legalábbis a Hasbro ezzel számol és ez még nem minden. A múlt hónapban tudtuk meg, hogy a Paramount Pictures - hasonlóan a Marvelhez - univerzumot szeretne építeni a robotok számára, amelynek kulcsembere Akiva Goldsman lehet. A Hasbro most megerősítette ezt az elgondolást. Brian Goldner, a Hasbro vezére a befektetőknek intézett beszédében megerősítette, hogy a Paramounttal karöltve valóban azon fáradoznak, hogy létrehozzanak egy stratégiai tervet a Transformers univerzum képében, amely több írót foglal magába és ezeket a szakembereket Akiva Goldsman fogja össze vezető szerepben. Goldner szerint számos sztori van, amit szeretnének elmesélni Transformers címszó alatt, amelynek a kánonja és mitológiája már harminc éve épül. Kitérve a következő fejezet megjelenésének esedékességére, a Hasbro feje elárulta, hogy a Transformers: A kihalás kora folytatását, vagyis a Transformers 5-öt 2017-re várják. Goldner válaszából nem derül ki, hogy két év múlva kezdődhet a forgatás, vagy akkorra számítanak a premierre, de minden bizonnyal utóbbiról lehet szó. Michael Bay és Mark Wahlberg visszatérése nem került szóba, de a korábbi pletykák erre utalnak. Mi a véleményetek a Transformers franchise-t érintő tervekről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.