Hirdetés

2017-től kezdődhetnek az Avatar folytatások

|

Hirdetés

Az Avatar 2009-ben berobbant a mozikba, és a mai napig övé a legnagyobb box office, és lehet, hogy egy ideig még az övé is marad. A Marvel nagyon igyekszik, de kezd lankadni az érdeklődés, a Bosszúállók: Ultron kora például az elvárások alatt hozott, a Jurassic World hiába mozgatott meg mindenkit, az is kevés volt. Talán majd most a Star Wars: Az ébredő erő, de Amerikában a 3D-t annyira nem kedvelik a nézők, az IMAX-ért pedig annyival nem kell többet fizetni. Na, de majd az Avatar folytatások, ami James Cameron szerint 2017-ben kezdődhetnek.

2017 karácsonya a célunk... Legalábbis ezt jelentettük be. Bár ezt nem tartom annyira fontosnak mint azt, hogy hiába készülünk el egyszerre mind a három film forgatásával, egy-egy év különbséggel kerülnek majd csak a mozikba. Egy három filmen átívelő sztorit készítünk, mindegyik helytáll majd önmagában is, de közben egy nagy történetet mesélnek el közösen.
Tehát mostantól karácsonykor nem csak Star Wars láz lesz, hanem Avatar is. Érdekes lesz látni, hogy mennyire befolyásolják majd egymás bevételét, hisz a célcsoport szinte ugyanaz. Szép kis verseny lehet belőle, mert nem hiszem, hogy nagyon elvennék egymástól a közönséget. Lassan a karácsony összes napjára lesz egy nagy Blockbuster, ami kihagyhatatlan lesz...
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.