Hirdetés

2018-ban ismét Aranyéletünk lesz

|

Évadfrissítést kap a közkedvelt magyar sorozat.

Hirdetés

Július 23-án kezdetét vették a közismert és nagy sikernek örvendő Aranyélet harmadik szezonjának forgatási munkálatai - melynek eredményét nagyjából egy év elteltével már élvezhetjük is. 

Hirdetés

Az első és második évad folytatása (melyek az HBO GO-n is megtekinthetők) tovább görgeti a Miklósi-család történetét, ezúttal még inkább rágyúrva a generációs szakadékokra, illetve a család, karrier, hatalom és tisztesség Magyarországon történő összeegyeztethetőségére - állítja a hivatalos sajtóközlemény. A stáb marad a régiben, így ismét üdvözölhetjük a már jól ismert arcokat: Thuróczy Szabolcsot, Ónodi Esztert, Döbrösi Laurát, Olasz Renátót, Végh Zsoltot, Hevér Gábort, Trill Zsoltot, Danis Lídiát, Rajkai Zoltánt, Fullajtár Andreát és Fekete Lovas Zsoltot, akikhez még "zöldfülűként" csatlakozik Staub Viktória, Bakonyi Csilla és Borovics Tamás. 

Ami a rendezőket illeti, Mátyássy Áron és Dyga Zsombor is ismét bizonyíthat, a vezető forgatókönyvíró azonban ezúttal Vancsik Péter lesz, de Tasnádi István sem fog hiányozni - íróként ő is ismét tiszteletét teszi, míg Vanicsek Péter újoncként fogja erősíteni a csapatot. Kíváncsian várjuk a végeredményt!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.