Hirdetés

2018-ban érkezik az élőszereplős Mulan film

|

A Disney kitűzte a Mulan előszereplős adaptációjának premier dátumát.

Hirdetés

Még 2015. márciusában röppent fel annak a híre, hogy a Disney élőszereplős formában meséli el újra a Mulan című animációs filmjük történetét. A stúdió öt premier dátumot is kitűzött 2017. júliusa és 2019. decembere között, melyek mindegyike egy-egy Disney mese élőszereplős újragondolását rejti. Most kiderült, hogy a Mulan film 2018. november 2-án fog érkezni.

Hirdetés

A női kínai harcosról, Hua Mulan-ról szóló legendát feldolgozó 1998-as animációs film élőszereplős, modern változatát Rick Jaffa és Amanda Silver írják. Feltehetően Jason Reed, Chris Bender és Jake Weiner producerek hamarosan megkezdik a rendező után való kutatást, illetve egy megfelelő kínai színésznőt is keresnek a főszerepre. Azt azért nem bánnánk, ha Mulan eredeti hangjának, Ming-Na Wen-nek is jutna valamilyen szerep.

A 98-as film több mint 300 millió dollárt keresett világszerte, de megvan rá az esély, hogy az élőszereplős verzió még ezt a számot is meghaladja. A kínai piac nagyot nőtt az utóbbi években, egy olyan film pedig különösen fel fogja kelteni az ott élők figyelmét, ami az országuk történelméről szól. Kíváncsian várjuk, hogy milyen stáb készítheti a Mulan-t a kamerák előtt és mögött egyaránt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.