Hirdetés

Jövőre forog az Indiana Jones 5

|

Valamivel több mint egy év és Harrison Ford újra ostort csatol az oldalára.

Hirdetés

Nagyon rég óta várunk már az új Indiana Jones filmre, ami az utóbbi évben egyre jobban kezdett összeállni. Végre nem csak a szándék van meg az 5. rész elkészítésére, hanem a konkrét terv is, így jövőre már foroghatnak a kamerák.

Hirdetés

A Ready Player Onenal a látványfilmek világába visszatérő Steven Spielberg az Empire Awardson árulta el, hogy 2019. áprilisában kezdetét veszi az Indiana Jones 5 forgatása a LucasFilm gondozásában.

"Mindig megéri az utazást, amikor az Egyesült Királyságban rejtőző tehetségekkel dolgozhatok együtt. Egytől-egyig nagyszerűek. Kezdve a színészekkel, a stábtagokon, árusokon, sofőrökön és mindenki máson át, akik segítettek és segíteni fognak a filmjeim elkészítésében, akkor is, amikor 2019. áprilisában visszatérek az ötödik Indiana Jones miatt."

A 2020. július 20-ra kitűzött filmben Harrison Ford újra felölti a címszereplő kalapját, hogy ismét egy elképesztő kalandra induljon Steven Spielberg rendező irányítása alatt. A forgatókönyvet David Koepp írja, míg Kathleen Kennedy és Frank Marshal produceri feladatokat látnak el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.