Hirdetés

2019 karácsonyán érkezik a Jumanji folytatása

|

A Star Wars-szal kell farkasszemet néznie a Jumanjinak, de látszólag nem fél a kihívástól.

Hirdetés

A Sony Pictures filmes divíziójának elnöke, Tim Rothman a CinemaCon-on jelentette be, hogy a Jumanji: Vár a dzsungel folytatása 2019 karácsonyán veszi be a mozikat. Rothman korábban már beszélt róla, hogy fontolgatják ezt a bemutató dátumot, ami a Star Wars IX-cel és a Wicked című musical filmes adaptációval állítja szembe az akció-vígjátékot.

Hirdetés

Az is megerősítésre került, hogy Dwayne Johnson visszatér a folytatásban, de arról egyelőre nincs hír, hogy Kevin Hart, Jack Black vagy Karen Gillan felbukkannak-e ismét. A folytatás forgatókönyvén máris dolgozik Scott Rosenberg és Jeff Pinkner, viszont a rendezői poszt jelenleg betöltetlen, de nem lenne meglepő, ha visszatérne Jake Kasdan ebben a szerepben.

A Jumanji: Vár a dzsungel 956 millió dollárt hozott világszerte, ami több mint az eredeti film keresetének háromszorosa. Ezzel együtt ez lett az USA-ban legjobban teljesítő Sony film (maga mögé utasítva a 2002-es Pókembert). A napnál is világosabb, hogy ezt a sikert muszáj meglovagolnia a stúdiónak. A kérdés már csak az, hogy a folytatás képes lesz-e hasonló számokat produkálni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.