Hirdetés

2019-ben érkezik A sebezhetetlen és a Széttörve folytatása

|

M. Night Shyamalan bejelentette, hogy mikor számíthatunk a Széttörve és A sebezhetetlen folytatására.

Hirdetés

Az idén mozikba került Széttörve egy egészen egyedi és váratlan fordulattal ért véget (innentől SPOILER!), ugyanis M. Night Shyamalan alkotásának utolsó perceiben kiderült, hogy a film egyazon univerzumban játszódik a rendező 2000-ben bemutatott A sebezhetetlen című mozijával.

Hirdetés

Azóta folyamatosan arra vártunk, hogy mikor hallunk valami hivatalosat a két film folytatásáról, ugyanis biztosak voltunk abban, hogy több van ebben az utolsó jelenetben puszta kikacsintásnál. A bejelentéssel végül maga Shyamalan örvendeztetett meg bennünket:

"Végeztem az új forgatókönyvvel. 17 évbe telt, de végre válaszolhatok arra a kérdésre, amit a leggyakrabban hallok: 'Most csinálsz végre egy kicseszett Sebezhetetlen folytatást vagy mi van?' Az új filmem A sebezhetetlen és a Széttörve folytatása lesz. Mindig is az volt az álmom, hogy ez a két film összefusson egy harmadikba."

A rendező azt is megerősítette, hogy természetesen Bruce Willis visszatér David Dunn szerepében, James McAvoyt pedig Kevin Wendell Crumbként láthatják újra a nézők (az összes másik személyiségével együtt). Rajtuk kívül Anya Taylor-Joy és Samuel L. Jackson is visszatérnek eredeti karaktereik bőrében.

A folytatás, ami a Glass (Üveg) címet viseli 2019. január 18-án érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.