Hirdetés

20th Century Fox premierek: Kingsman, Gyilkosság az Orient Expresszen és a többi

|

A 20th Century Fox kinyitotta a premiernaptárját és gyorsan bekarikázott néhány dátumot 2018 végéig bezárólag olyan filmekkel kapcsolatban, mint az előrébb hozott Kingsman 2, a Gyilkosság az Orient Expresszen adaptációja vagy éppen Az Útvesztő folytatása.

Hirdetés

Ha valakinek nem lett volna elég a négy Avatar film dátumának bejelentése, vagy az, hogy mikor kapjuk meg a különböző X-Men mozikat (beleértve a Deadpool 2-t is), illetve a The Predatort, akkor olvasson tovább, ugyanis a 20th Century Fox újabb premiereket lőtt be. 

Hirdetés

Nézzük hát sorban, hogy a kiadó mikkel készül mostantól egészen 2018 végéig: Matthew Vaughn várhatóan ismét csodát tesz majd a Kingsman: The Golden Circle alcímű folytatással, amelyben Taron Egerton (valamint Channing Tatum, Halle Berry, Jeff Bridges, Julianne Moore, Elton John) egy héttel korábban, 2017. szeptember 29. helyett szeptember 22-én varázsol el minket (ekkor jött volna a Universal-féle American Made, de csúsztatták emiatt szeptember 29-re).

Azt is megtudtuk, hogy a Kenneth Branagh rendezésében és főszereplésével érkező újabb Gyilkosság az Orient Expresszen feldolgozás 2017. november 22 helyett november 10-én jelenik meg, a stábban olyan kiváló színészekkel, mint Johnny Depp, Willem Dafoe, Judi Dench, Daisy Ridley, Michelle Pfeiffer, Penélope Cruz és Josh Gad. 

Steven Spielberg sem tud pihenni, máris kiderült, hogy mikor jön a következő nagy dobása, a The Post (egyelőre nem végleges cím). A Kémek hídja után a zseniális rendező ismét Tom Hanks főszereplésével készít filmet, amelyben szerepelni fog Meryl Streep is, de ezenkívül egyelőre csak annyi bizonyos, hogy 2018. január 12. a nagy nap. 

Nincs még vége az Útvesztő franchise-nak sem: a harmadik rész, Az útvesztő: Halálkúra nem korábban, hanem az eredeti tervhez képest egy hónappal később várható, így 2018. január 12. helyett végül csak 2018. február 9-én tér vissza Dylan O'Brien és társai.

A Magyarországon jelenleg is forgó új akció-thriller, a Francis Lawrence (Constantine, Legenda vagyok, Az éhezők viadala: Futótűz) által dirigált Red Sparrow (avagy magyarul Vörös veréb) hatalmasat csúszik, ezáltal 2017. november 10. helyett csak 2018. március másodikán láthatjuk majd egy lenyűgöző szereposztással (Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Jeremy Irons, Mary-Louise Parker, Matthias Schoenaerts, Ciarán Hinds). 

Végül a rejtélyes The Kid Who Would be King című projektet 2018. szeptember 28-ra datálták, Steve McQueen (12 év rabszolgaság, A szégyentelen) bűnügyi drámája, a Widows 2018. november 16-án esedékes, míg Bryan Singer Bohemian Rhapsody feldolgozására egészen 2018. december 25-ig kell várnunk: ekkor bújik majd a Mr. Robot sztárja, Rami Malek a legendás Freddie Mercury bőrébe. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.