Hirdetés

21 & Over - Poszteren a Másnaposok írójának új vígjátéka

|

Némileg a Project X koncepciójára utal a Másnaposok íróinak új vígjátéka, amelyben szintén a fiatalokon és az őrült bulijaikon lesz a legfőbb hangsúly.

Hirdetés

Ki vagyunk éhezve már egy jó vígjátékra, remélhetőleg Jon Lucas és Scott Moore (Másnaposok) tanulnak a Project X és a Másnaposok folytatásának hibáiból és olyan komédiát pakolnak le elénk, amely nevettet és nem untat. Remélhetőleg pont ilyen lesz a Relativity Media 2013. március elsején bemutatandó vígjátéka, a 21 & Over. A sztori középpontjában két gyerekkori haver áll, akik ráveszik a visszahúzódó harmadik barátjukat, hogy még az orvosira való felvételi előtt ünnepelje meg velük 21. születésnapját. Ahogyan az lenni szokott, a buli féktelenné válik és olyan a fiúk olyan élményeket szereznek, amit valószínűleg soha az életben nem fognak elfelejteni. A főbb szerepekben Miles Teller (Footloose), Justin Chon (Twilight) és Skylar Astin (Pitch Perfect).

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.