Hirdetés

22 Jump Street - Itt az első poszter

|

A 21 Jump Street folytatásának előzetesét már láthattuk, illetve forgatási képekből sem volt hiány, most pedig itt van az első hivatalos poszter és fotó.

Hirdetés

Phil Lord és Chris Miller rendezők tovább folytatják munkájukat a vígjáték második részével, aminek természetesen elengedhetetlen kelléke a jól bevált páros, Jonah Hill és Channing Tatum. A srácok a gimis folyosókról egészen a fősulis előadó termekbe vándorolnak ahol ismét igyekeznek a rossz diákok körmére nézni. És ahogyan a poszter is mutatja megukkal vitték bearanyozott fegyvereiket, a másik kép alapján pedig egy egészen új és egyedi módot találtak az utazásra.
A filmben mellettük feltűnik még Ice Cube, Nick Offerman, Amber Stevens, Jillian Bell és Craig Roberts. A premier dátuma 2014 június 13. A poszter és a fotó a folytatásban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.