Hirdetés

24 különböző személyiséget alakíthat Tom Holland az Apple készülő sorozatában

|

Az új antológia sorozat a mentális betegségekre igyekszik majd felhívni a figyelmet.

Hirdetés

Az Apple TV+-ra érkezik A zsúfolt szoba (The Crowded Room) címmel az az antológiasorozat, melyben Tom Holland Billy Milligant alakíthatja - azt a személyt, akit elsőként mentettek fel bűnei alól a bíróságon a férfi mentális állapota miatt. Milligan ugyanis disszociatív személyiségzavarral (korábbi nevén: többszörös személyiségzavarral) küzdött és a leírások alapján 24 különböző alter élt a férfi fejében. A végül tíz év gyógykezelésre ítélt Milligan 1988-ban szabadult és 2014-ben hunyt el rákban.

Hirdetés

A sorozat készítője Akiva Goldsman, akinek a nevéhez az Egy csodálatos elme forgatókönyve is fűződik, a producerek a projekt mögött pedig az Apple mellett a Birdman-t és a 12 év rabszolgaságot is jegyző New Regency lesznek. Az első évadot, melyben végig Milligané és Tom Hollandé lesz a főszerep, 10 részesre tervezik, a későbbi évadokban pedig más megtörtént eseteket vesznek majd elő.

Érdekesség, hogy nem most először hallunk ám Daniel Keyes "The Minds of Billy Milligan" című könyvének adaptációjáról - sőt, igazából az egyik legrégebb óta húzódó projekt ez Hollywoodban. A '90-es években egy ideig úgy tűnt, hogy James Cameron írja és rendezheti belőle a filmet, aztán később Joel Schumacher és David Fincher neve is felmerült egy ponton. Milligan szerepére az évek során rebesgették Matthew McConaughey, Johnny Depp, Brad Pitt, Sean Penn és John Cusack neveit is (utóbbi különösen mókás, hogy szerepelt a hasonló témával foglalkozó Azonosság című filmben), míg nem aztán 2015-ben maga Leonardo DiCaprio került a reflektorfénybe. Ám sajnos a 2015-ös izgalmas hírek ellenére a projekt ismét a süllyesztőbe került - egészen mostanáig.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.