Hirdetés

24 mozi - A 8. évad folytatása lesz?

|

Népszerűsítő körútján Kiefer Sutherland a TVLine-nak számolt be arról, hogy történetileg hol fog elhelyezkedni a 24 című sorozatról készülő mozifilm.

Hirdetés

Kiefer Sutherland, a 24 sztárja éppen a Touch című 2012-es sorozatának reklámkörútján járt, mikor a TVLine elkapta pár szóra és jól leinformálták a film jelenlegi állapotáról. A nyilatkozatok eddig is nagyon jól mentek a 24 képviselőinek, kaptunk különböző ígéreteket és ötleteket is, de a munkálatok csak nem akartak elkezdődni. Sutherland most kikötötte, hogy április végén/május elején mindenképpen forogni kezd a kamera, annak ellenére, hogy rendező továbbra sincs bejelentve a projekthez. A színész továbbá azt is hozzátette, hogy a sztori hat hónappal a nyolcadik évad után játszódik, körülbelül két óra hosszú lesz a film és egy nap eseményeit szeretnék bemutatni benne. A TVLine megkérdezte Sutherland-et arról is, hogy rajta kívül visszatér-e valaki a sorozatból, de a színész helyett Howard Gordon producer adta meg a választ: Mary Lynn Rajskub-ot (a filmben Chloe) újra láthatjuk. A tervezett premier szempontjából csak 2013-ban gondolkodhatunk...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.