Hirdetés

25 éves a Halálos fegyver első része

|

Az Empire magazin ízlésesen ünnepelte meg az 1987-ben kiadott Halálos fegyver 25. születésnapját: összehozta a két főszereplőt és Richard Donner rendező urat.

Hirdetés

Mel Gibson talán legsikeresebb filmsorozatáról beszélhetünk a Halálos fegyver-franchise tekintetében, melynek sikerét azóta sem tudta megismételni. Danny Glover szintén eme klasszikusnak köszönheti hírnevét, így olyan alkotásokban vehetett később részt, mint a Ragadozók 2, a Manderlay vagy éppen a Fűrész. Richard Donner neve mára szintén egyet jelent a Halálos fegyver szériával és abban mindannyian megegyezhetünk, hogy a legtöbb filmje közül (16 utca, Maverick, Superman, Ómen) leginkább erről fogunk rá emlékezni. Az Empire magazin most mindhármukat összehozta egy szülinapi találkozásra és ha már így történt, rögtön le is fotózták őket. A második fényképet a továbbiakban találjátok.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.