Hirdetés

30 éves a Vissza a jövőbe - A Pepsi és a Cápa is ünnepel

|

Hirdetés

A Vissza a jövőbe népszerűsége 30 év után a mai napig töretlen, a trilógia klasszikussá vált az évek folyamán. Sokak kedvence lett, nekem meg a gyerekkorom meghatározó filmje. Bár úgy néz ki a repülő autókra és a deszkára (!!) hiába vártunk, nem sikerült bevezetni a mindennapjainkba, de kárpótlásként kaptunk egy Cápa 19 előzetest, ami amúgy tökéletesen reflektál arra, hogy készülnek a filmek mostanság. A Universal nagyon jól elkapta a lényeget, önírónia a magasfokon: (Főleg, hogy néhényan szívesen csinálnának egy-egy remake-t mindkét ikonikus sorozatból.) https://www.youtube.com/watch?v=Pl092whRLlI Ha az nem lenne elég, a Pepsi is kihasználja a hype-ot és (végre) piacra dobja a saját szódáját, ehhez gyártottak egy témába vágó reklámot is: https://www.youtube.com/watch?t=32&v=XrwRdzFP-fY Október 21.-e a hivatalos Vissza a jövőbe nap, mert ide utazik (vissza) Marty és Doki az átalakított DeLoreannal, ennek örömére természetesen a mozikba is visszatér a széria és egy hiperszuper extra BluRayt is kidobnak egy nappal korábban. Emellett még jön egy dokumentumfilm is, amit remélem ti is annyira vártok, mint mi.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.