Hirdetés

30 éves a Vissza a jövőbe - Képek az évfordulóról

|

Hirdetés

A San Diegó-i nagy Comic-Con után London is megtartotta ugyanezen a néven a maga szerényebb verzióját. De sikerült megszerveznie egy olyan dolgot, amit az amerikai kihagyott, mégpedig a Vissza a jövőbe 30. évfordulós összejövetelét, amire mintegy 2000 rajongó, és a főbb szereplők jöttek el: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, és Harry Waters Jr., aki az ikonikus Marvin Berryt alakította. Most is kéznél volt, hogy bármikor elénekelje a legendás Earth Angel-t. A kisebb karakterek színészei közül is jó párán tiszteletüket tették:  Claudia Wells (az első Jennifer), James Tolkan (Strickland),  Donald Fullilove (Goldie Wilson polgármester), Marc McClure (Dave McFly, Marty testvére), Jeffrey Weissman (George McFly a második részből), Ricky Dean Logan (Data) és Frances Lee McCain (Lorraine anyja). Egyelőre még nem jelent meg videó a találkozóról, de a hét folyamán valószínűleg azt is láthatjuk. Addig is elégedjünk meg a fotókkal. A tengerentúlon meg is fogják adni a módját az ünneplésre. Újra kiadják a trilógiát DVD és Bluray verzióban is, amihez vagy 2 órányi extrát fognak hozzácsapni, emellett megjelenik most először egy 26 epizódos animációs sorozat is a filmről, és egy 64 oldalas könyv is. Mindez mikor? 2015. október 20-án, Martyék jövőbe érkezése előtt egy nappal. Azt pedig szinte mondanom sem kell, hogy mind a három filmet újravetítik majd a mozikban a "jövő" napján, 21-én. Hogy Magyarország ebből mennyit vesz át, még nem lehet tudni. Reméljük, hogy mindent. [gallery ids="58228,58229,58230"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.