Hirdetés

30 Minutes Or Less - Zuckerberg bankot rabol

|

A címet ne tessék egy pillanatra sem komolyan venni, csupán a 30 Minutes Or Less főszereplőjének, Jesse Eisenberg-nek korábbi szerepével azonosítottam a karaktert...

Hirdetés

A Zombieland rendezője újra együtt dolgozik Jesse Eisenberg-gel a 30 Minutes Or Less kapcsán, mely egy akció-vígjátéknak tekinthető leginkább. Nick (Eisenberg) egy kis városi pizzafutár, akinek hétköznapi élete ütközik a nagy terveket dédelgető két bűnözőével (Danny McBride és Nick Swardson). Az illékony duó elrabolja Nick-et, és arra kényszeríti, hogy bankot raboljon. A lehetetlennek tűnő feladat teljesítéséhez Nick segítséget kér ex-legjobb barátjától (Aziz Ansari), de az óra csak ketyeg, és nekik foglalkozniu kell a bankkal, a rendőrségel, bérgyilkosokkal, lángszóróval, no és saját viharos barátságukkal is. Várható premier: augusztus 12.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.