Hirdetés

300: A birodalom hajnala - Poszter

|

Megérkezett a Noam Murro rendezésében készülő 300: A birodalom hajnala második posztere, melyen Themistokles (Sullivan Stapleton) áll egy véres hullám mellett.

Hirdetés

A 300: A birodalom hajnala Egy tengeri csatáról fog szólni a görögök és a támadó perzsák között, melyben Themistocles (Stapleton) tábornok vezeti seregét az önjelölt isten, Xerxes (Rodrigo Santoro) és hadvezére Artemisia (Eva Green) csapatai ellen. A rendezői munkát Noam Murro végzi, de nem kell megijedni, hiszen az első rész direktora Zack Snyder keze nyoma továbbra is megmarad a filmen társíróként. Főbb szerepekben Eva Green, Rodrigo Santoro, Sullivan Stapleton, Mark Killeen, Jack OConnell, Hans Matheson, Andrew Tiernan és Callan Mulvey. A film amerikai bemutatója 2014 március 7., reméljük felénk is ilyen tájt érkezik. A posztert megnézheted, ha tovább kattintasz.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.