Hirdetés

300: Battle of Artemisia - Gerard Butler visszatér!

|

A Frank Miller képregényén alapuló 300: Battle of Artemisia korábban Xerxes címen futott és más rendezővel, de tisztázódtak a dolgok, sőt, még fontos turpisságok is kiderültek!

Hirdetés

Például a 300: Battle of Artemisia producere, Bernie Goldmann elárulta egy interjúban, hogy Gerard Butler és Lena Headey is tiszteletét teszi a folytatásban. Természetesen nem sok szerepről beszélünk, csupán a filmes világban divatos cameo-ról, amikor is pár jelenet erejéig meglepetés színészek ugranak be. Goldmann nem árulta el, hogyan kerülnek az artemisiumi csatába Butler-ék, mikor az általa játszott karakter (Leonidas) azzal egy időben a Thermopülai szorosnál rúgott szét pár perzsa hátsót. Goldmann még azt is hozzátette, hogy a folytatás szereplőit valószínűleg ismeretlen színészek alakítják majd, így sokkal hitelesebb lesz az egész. A 300: Battle of Artemisia-t Noam Murro (Die Hard 5) készítheti el Zack Snyder és Kurt Jonhstad forgatókönyve alapján. A megjelenés jelen álláspont szerint 2013.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.