Hirdetés

300: Battle of Artemisia - Leonidász nem lesz benne

|

Amióta kiszivárgott a hír, hogy a Warner Bros. berendelte a 2006-os 300 spin-offját, azóta mindenki arra volt kíváncsi, hogy Gerard Butler által alakított Leonidász feltűnik-e benne.

Hirdetés

A Man of Steel miatt már korábban egyértelművé vált, hogy nem Zack Snyder fogja rendenzi a Xerxész karakterére koncentráló mellékágat, helyébe Noam Murro (Zseni az apám) lépett. A legtöbben mégis arra voltak kíváncsiak, hogy Gerard Butler egy-egy jelenet vagy beköszönés erejéig visszatér-e a 300: Battle of Artemisia játékidejében. A skót származású színész a közelmúltban tárgyalt a film készítőivel, az MTV News pedig megkérdezte őt arról, hogy miképpen végződtek a megbeszélések. Butler határozottan kijelentette, hogy nem fog részt venni a forgatáson. Eddig arról szóltak a pletykák, hogy lehetséges egy cameo erejéig a feltűnése, ám ezek szerint mégsem. A 300: Battle of Artemisia egyébként Frank Miller "Xerxes" című képregényéből táplálkozik és a karaktert alakító Rodrigo Santoro visszatér. A film 2013. augusztus másodikára várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.