Hirdetés

300: Battle of Artemisia - Rendezővel kiegészülve

|

Legutóbb adtunk róla számot, hogy a Warner Bros. erősen vacilál két tehetségesnek mondott rendező közül a 300 folytatásának ügyében és a napokban el is dőlt e fontos kérdés.

Hirdetés

A Variety szerint a stúdió döntésének értelmében nem Jaume Collet-Serra (Ismeretlen férfi) fogja ledirigálni a 300 bátor spártai katona történetét elmesélő film folytatását, hanem Noam Murro. Az úriemberről azt kell tudni, hogy mindösszesen egy közepes vígjáték-drámát hozott össze 2008-ban Zseni az apám néven, valamint őt bérelték fel a jövőre várható ötödik Die Hard epizódra. Az izraeli származású rendező került tehát a mézesbödön közelébe és már azt is jól tudjuk, hogy Xerxes meg minden más furcsa folytatás-cím helyett 300: Battle of Artemisia néven kell keresnünk a matériát nálunk és minden más médiában is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.