Hirdetés

300: Battle of Artemisia - Xerxes a középpontban!

|

A 300 spin-off fejezetének nevezhető 300: Battle of Artemisia tartogat még meglepetéseket a rajongók számára, ugyanis Noam Murro ezúttal Xerxes karakterére fókuszál majd.

Hirdetés

Frank Miller műve alapján Noam Murro (Zseni az apám) készíti el a 300 spin-off-jának számító Battle of Artemsia-t, amelyben Rodrigo Santoro visszatér Xerxes szerepében és a Collider lecsapva a fiatal színészre interjút készített vele sok érdekes dolgot kiderítve ezzel. A filmet júliusban kezdik forgatni Európában, valószínűleg Bulgáriában, és a forgatókönyvben is már csak az utómunkálatok vannak hátra, hála Kurt Johnstad (300, Act of Valor) írónak. A történet szerint szinte ugyanabban az időben járunk, mint a 300 esetében, csupán teljesen más helyszínen: a Battle of Artemisia a marathoni csatával kezdődik, majd a tengeren csap össze két hajóhad az artemiszioni csatában. Rodrigo Santoro egyébként elárulta, hogy a film fő tárgya nem más lesz, mint az, hogy Xerxes hogyan lett az, aki: megismerhetjük a háttértörténetét és többet megtudhatunk a karakteréről is. A 300: Battle of Artemisia a tervek szerint 2013. augusztus másodikán kerül kiadásra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.