Hirdetés

300: Rise of an Empire - Az első képek és részletek

|

Nem feledkeztünk meg a következő 300 filmről sem, csupán az utóbbi időben vajmi kevés információ érkezik a 300: Rise of an Empire felől. Most új képek és részletek pótolják a hiányt.

Hirdetés

Már egy ideje letisztázódott a rajongókban, hogy Zack Snyder bizony nem fog visszatérni a rendezői székbe, a 300: Rise of an Empire munkálatait az a Noam Murro vezette, aki korábban a Zseni az apám című filmet tette le az asztalra, de a stúdió lát benne potenciált. Sullivan Stapleton (Animal Kingdom, Gengszterosztag, Az orvvadász) fogja alakítani Themisztoklészt, aki a film főszereplőjeként a 300-ban bemutatott thermopülei csatával egy időben egy másik összecsapásban vezette az athéniaikat Xerxes (Rodrigo Santoro) ellen. A 300: Rise of an Empire várhatóan augusztusban mutatkozik be a világnak, tehát lassan illene minimum egy trailert összehozniük, ellenkező esetben gyanakodni fogunk egy csúsztatásra. Murro szerint egyébként a "kevesek a sok ellen" szisztéma itt is működni fog, lényegében százak harcolnak százezrek ellen. Szóba került Eva Green karaktere is, aki Xerxes piszkos ügyeit intézi majd, bosszút áll és remekül csinálja. Olyan erő, amivel számolni kell. Nem ment el szó nélkül Themisztoklész karaktere mellett sem, szerinte a karakter harci sebekkel borítot harcos és egyben politikus, de nem király. A demokrácia híve és bonyolult karakter, teljesen más karakter, mint Leonidasz. A meglehetősen sovány információk után a még soványabb képfelhozatalért kattintsatok tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.