Hirdetés

360 - Trailer és poszter

|

360 címmel érkezik a Vakság és az Isten városa filmeket jegyző Fernando Meirellesz drámája, amely R besorolását tekintve nem éppen a fiatalabb korosztálynak lett címezve.

Hirdetés

A 360 története, cselekménye több szálon fut: több karaktert ismerhetünk meg, akik egsézen különböznek egymástól, ám valamilyen úton-módon mégis szerves részeivé válnak egymás életének és a sorsok összefonódnak. Fernando Meirelles komornak ígérkező drámája igazi sztárdömpinget biztosít, hiszen olyan színészeket láthatunk egymás mellett játszani, mint Anthony Hopkins, Jude Law, Rachel Weisz és Ben Foster. A hivatalos premier augusztus harmadika, az első trailer és poszter a tovább mögött található.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.