Hirdetés

3D-s könyv a The Walking Dead rajongóinak

|

Hirdetés

Különleges kiadvánnyal gazdagodhatnak a The Walking Dead rajongói: egy pop-up könyvet adtak ki a közelmúltban a sorozat tiszteletére. A The Walking Dead: The Pop-Up Book címet viselő könyv nagyon igényesre sikeredett, és az illusztrációk híven tükrözik a sorozat hangulatát. Becca Zerkin, David Hawcock, Sally Elizabeth Jackson és Stephani Danelle Perry alkotása 3D-s grafikákkal ellátva kalauzol el minket a zombiapokalipszis világába. A kiadvány végigvezet minket a sorozat legjelentősebb helyszínein – kezdve a kórházzal, ahol Rick még a legelső részben magához tért, de helyet kapott Hershel farmja és a Terminus is. Ha kedvet kaptál a könyvhöz, bizony a zsebedbe kell nyúlni: 65 dollárra, vagyis több, mint 16 ezer forintra árazták be – bár több viszonteladónál olcsóbban is hozzá lehet jutni. Az alábbi videóból és képekből egy kicsit közelebbről is megnézhetitek a kiadványt.

[gallery size="medium" ids="80964,80965,80966,80967,80968,80969"]
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.