Hirdetés

4 éves a Naruto-Kun.Hu!

|

Mindig melegséggel (nem úgy!) tölt el minket az a tudat, ha egy partnerünk nagy fordulaton vagy emlékezetes számon van túl, ezúttal a Naruto-Kun.hu lépett a negyedik életévébe.

Hirdetés

Idézem az oldalukon közölt ujjongással teli információkat, és magunk is még sok látogatóval teli happy b-dayt kívánunk nekik:

"Az előző évektől eltérően idén azzal készültünk, hogy nem készültünk semmivel :D Van rá okunk. Viszont azt mindenképpen szeretnénk megjegyezni, hogy pontosan ma lett 4 éves a Naruto-Kun.Hu. 4 éve gyártjuk nektek napról-napra a jobbnál-jobb animékhez a magyar fordítást, reméljük elégedettségetekre :P Úgyhogy: Boldog szüüüliiinaaaapooot~~, boldog szüüüliiinaaaapooot,~~,
boldog szüüüliiinaaaapooot Naruto-Kun... Boldog szüüüliiinaaaapooot!~~ :D"

U.i.: nem feledkeztünk el a második nyereményjátékról sem, amiben tőlük várhatjátok a marokbavalót, de idő közben hasonlóan nagy event szervezését is megkezdtük. Stay Tuned!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.