Hirdetés

400 nap - Szinkronos előzetest kapott az ígéretes sci-fi

|

Hirdetés

A Matt Osterman (Phasma Ex Machina) által írt és rendezett 400 nap című sci-fi szereplőgárdája olyan, mintha az Arrow-univerzum néhány tagja összeugrott volna, hiszen szerepel benne Brandon Routh, Tom Cavanagh és Caity Lotz is A március 10-én érkező 400 nap történetében négy asztronauta egy szimulációs bevetésen vesz részt, mely során négyszáz napig egy földalatti állomáson tapasztalhatják meg, hogyan hat egy távoli, elhagyatott bolygón az elszigeteltség az ember pszichéjére. Az idő múlásával kétségeik támadnak. Valóban a föld alatt vannak? Tényleg csak egy szimulációs gyakorlatról van szó? A szinkronos trailer sok mindenre rávilágít: https://www.youtube.com/watch?v=PM3Fq-1hoV0

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.