Hirdetés

42. Magyar Filmszemle - Külföldi vendégek nélkül

|

A külföldön kiszivárgott baljóslatú pletykákkal szemben nem fog elmaradni a 42. Magyar Filmszemle jövőre, csupán némileg átalakul: elmarad a külföldi szakértők és újságírók meghívása.

Hirdetés

Az MTI megkérdezte erről az illetékeseket, és Vezér Éva elárulta, hogy a hír csak részben igaz. Nem fog elmaradni a 2011-es Magyar Filmszemle, de a külföldiek hiányoznak majd róla. Sajnálatos módon a rendezvényt el kellett halasztaniuk áprilisra, amikor is "odaát" már javában fut majd a cannes-i filmfesztivál, így vállalható volt, hogy a szakértők inkább ott szeretnék magukat képviselni. Ám így is maradandó összejövetelt ígérnek, a legfrissebb filmterméssel, bemutatókkal. A 42. Magyar Filmszemle pontos dátuma még nem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.