Hirdetés

47 Ronin - Keanu Reeves Magyarországon lesz szamuráj

|

Magyarországon, a rákospalotai Raleigh stúdióban forgatja ezekben a pillanatokban is Carl Rinsch a 47 Ronin címre hallgató 3D-s szamurájfilmet, melynek főszerepére a Mátrix sztárját, Keanu Reeves-t kérte fel.

Hirdetés

A 47 Ronin a 17. században játszódik és egy csapat harcosról szól, akik miután megölték urukat megfogadják, hogy útra kelnek és addig nem nyugszanak, amíg el nem intézik a gyillkos(oka)t. A ronin kifejezés szó szerint azt jelenti, hogy szamuráj mester nélkül. A film forgatókönyvét Chris Morgan (Wanted, Halálos Iram, Mobil) jegyezte és 2012. november 31-én kerül a mozik birtokába. A moziban egyébként helyet kapott rengeteg magyar statiszta is, de értelem szerűen csak a játékidő egy részét forgatják Magyarországon, nem az egészet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.