Hirdetés

47 Ronin - TV spot és kulisszák mögötti videók

|

Keanu Reeves 47 szamurájjal együtt akar bosszút állni egy nagyúron, aki megölte gazdájukat és kitiltotta őket a földjeikről. Hamarosan itt a film bemutatója, addig is érkezett egy TV spot és két kulisszák mögötti videó.

Hirdetés

A szerkesztőségen belül általános szkepticizmus uralkodik a 47 Roninnal kapcsolatban, egyedül talán én állok hozzá pozitívan. Igazság szerint a szerzőtársaknak minden okuk megvan arra, hogy félve álljanak hozzá a filmhez. A 175 millió dollárból készült film bemutatóját többször is eltolták, ami sosem jelent jót, ráadásul Keanu Reeves már nem akkor húzónév, mint amekkora volt a Mátrix idején. Szerintettek én fogok pofára esni, vagy a többiek fognak pozitívan csalódni?
A 47 Ronin december 26-án érkezik a mozikba.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.