Hirdetés

4DX – A mozizás újabb dimenziója most már hazánkban is

|

Ha már a szemünk kezd hozzászokni a 3D-hez, a mozik mostantól megtoldják egy grátisz dimenzióval.

Hirdetés

Március 14.-étől a Cinema City Westend 4DX terme megnyitja kapuit. A külföldön általában már nagy sikerrel kihasznált (előadásonként 90-91%) termek új élményt nyújthatnak a mozizóknak. A „szokásos” 3D mellett a mozi székek a film cselekményéhez igazodva mozognak, miközben ha kell az arcunkba kapjuk a különböző szél, víz és illat effekteket – utóbbi mondjuk egy zombi horror esetében már érdekes lehet. Itthon az első 4DX vetítések között olyan filmek szerepelnek majd, mint a Dwayne „The Rock” Johnson nevével fémjelzett Csapda, vagy a Dreamworks hamarosan bemutatásra kerülő új animációsfilmje, a Croodék.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.