Hirdetés

5 színész alakította Kolosszust a Deadpoolban - Videó

|

Hirdetés

Egyelőre a világ Deadpool sikerétől hangos, ami már nagyon kijárt a figura filmreviteléért évek óta kardoskodó Ryan Reynoldsnak. A karakter lényegében mindenkit elhomályosított, de a most kikerült videóban jut egy kis rivaldafény az X-Men filmeken már látott Kolosszusnak is. Ez a karakter azonban teljesen más, mint az eddig látott inkarnáció, ugyanis őt Daniel Cudmore "alakította " (ha azt írom, hogy volt kb. két mondata eddig, akkor is esélyes, hogy túloztam), itt viszont 5 különböző aktor kellett, hogy a szinte teljes egészében animált figurát életre hívja. Az alábbi kis videóban jobban szemügyre lehet venni, hogy miért is kellettek különböző emberek a karakter életre keltéséhez, köztük volt akinek a kínos mo-cap pizsama jutott és volt, akinek csak az egyszerű szinkronmunka. Azért talán egyszerűbb lett volna Cudmore-t felkérni a szerepre, nem mintha a végeredménnyel elégedetlenek lennénk. Mindenesetre a Deadpool 2-t már be is rendelték és nem valószínű, hogy a közeljövőben Kolosszus karakterével a Deadpoolon kívül akármelyik X-Men filmben összefutnánk, legalábbis nem a korábbi formájában. https://www.youtube.com/watch?v=LncTFEnxRV8

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.