Hirdetés

Avengers: Infinity War - Most akkor mennyi karakter is lesz benne?

|

Hirdetés

Az elmúlt hétvégén New Orleans-ban vett részt egy eseményen az idén érkező Amerika Kapitány: Polgárháború rendezőpárosa, Joe és Anthony Russo, ahol a jelenlévők kérdezgették őket nem csak a Kapitány legújabb kalandjáról, hanem a nagyon várt Avengers: Infinity War 1. és 2. részéről is, melyet szintén ők rendeznek majd. A testvérpár nem volt rest válaszolni a kérdésekre, és elmondták, hogy 67 karakter fog feltűnni ebben a kétrészes kalandban. Ezt több rajongó is nehezményezte, mondván a film így jócskán túlzsúfolt lesz. A rendezőpáros a minap azonban tiszta vizet öntött a pohárba, és kijelentették, nem pont 67 karaktert láthatunk majd a filmben, de minden bizonnyal elég sokat.

Képletesen értettük, amikor azt mondtuk, hogy 67 karakter lesz a filmben. Ezt az emberek szó szerint vették, de nincs erről szó. Persze, ez nem azt jelenti, hogy nem tervezünk valami hihetetlenül nagyot. Az Infinity War jelenti a betetőzését az idáig bemutatott Marvel Filmes Univerzumnak. Ez egy nagyon ambiciózus mozi. Mindent, amit idáig láthattunk, bele szeretnénk rakni a filmbe és egybeolvasztani egy hatalmas mozivá, melynek kolosszális befejezést is szánunk. Itt nem is beszélhetünk konkrét főszereplőkről, csak karakterekről, akik megjelennek majd a film során.
Még áprilisban került a felszínre az a hír, mely szerint a testvérek egyben szeretnék leforgatni mindkét részt, melynek munkálatai így több, mint kilenc hónapig tartanának. A rendezőpáros azóta pedig már azt is megerősítette, hogy a forgatás novemberben veszi kezdetét Atlantában:
Mindkét film munkálatait idén novemberben fogjuk elkezdeni, melynek helyszíne főként újra Atlanta lesz. Persze a világ egyéb tájain is megfordulunk majd.
A testvérpár a közelmúltban elárulta, hogy a Bosszúállók 3 mindkét részének középpontjában főleg az eddig másodhegedűs és az új szuperhősök fognak állni, melyek közül néhányan a későbbi Negyedik fázis főszereplői is lehetnek. Az Avengers: Infinity War Part I. 2018. május 4-én, míg az Avengers: Infinity War Part II. 2019. május 3-án érkezik a mozikba. Szerintetek ki élheti túl a Harmadik fázist?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.