Hirdetés

Zoolander 2 trailer - Penélope Cruz idomai (Frissítve)

|

Hirdetés

A Zoolander 2 első trailerét rekordgyorsasággal zártuk a szívünkbe és valószínűleg nem lesz ez másként a második, nemzetközi előzetessel sem, amelyben amellett, hogy vadonatúj jeleneteket is láthatunk Ben Stiller rendezéséből, még Penélope Cruz domborulatait is megvizsgálhatjuk közelebbről. Ahogy teszi azt maga Stiller is: Frissítés: már szinkronosan is hasít a Kék Acél. Szinkronos: https://www.youtube.com/watch?v=B7wM4QRtN_o Eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=Dywda6dX3rM A hozzánk 2016. március 17-én érkező Zoolander 2-ben az elődből visszatérő szereplőkön és Cruz kisasszony ütközőin kívül helyet kap még Kristen Wiig, Benedict Cumberbatch és többek között Justin Bieber is - utóbbihoz tegyük hozzá, hogy ez az első eset, hogy nem rosszmájúan is tudunk rajta nevetni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.