Hirdetés

Jelentős sikert ért el a Mozi Mánia TV

|

Hirdetés

Az alig három hónapja indult Mozi Mánia TV jelentős eredményt ért el. A legsikeresebb hazai MCN ügynökség, a Special Effects Media szerződtette a csatornát. A sikerről ifj. Demeter Zoltán, a Mozi Mánia vezetője nyilatkozott számunkra:
Régi álmunk volt a Mozi Mánia TV, közel 2 éves előkészület után indítottuk el az erre a célra indított YouTube csatornánkon. A hetente jelentkező, 4-6 perces videókban a legfontosabb filmes híreket, valamint a heti mozipremiereket mutatjuk be.Persze ez nem egyszerű feladat, hiszen ha mindenről be szeretnénk számolni, ami a filmvilágban történt egy hét alatt, akkor 25-30 perces videók készülnének.
Mozi Mánia TV 3
Az eddig elkészült videók elég jó megtekintési arányokat érnek el, figyelembe véve, hogy az új YouTube csatornánkon még alig 500 feliratkozóval rendelkezünk. Az új videónk például 24 óra alatt közel 1.500 megtekintésnél jár, így ez egy hét alatt várhatóan 5-6.000 megtekintést fog elérni.
Két hete keresett meg bennünket a Special Effects Media. Az ügynökség a legsikeresebb hazai vloggerek, mint például Dancsó Péter VideóMánia, vagy Unfield csatornáját kezeli, így kifejezetten örültünk a felkínált lehetőségnek, és kezdtünk el az egyeztetéseket. Szerdán végül elérkezett a számunkra nagy pillanat, aláírtuk az együttműködési megállapodást. Az ügynökség támogatásával rövid idő alatt jelentős sikereket érhetünk el, így reméljük hogy hamarosan a Mozi Mánia TV egy ismert csatorna lesz itthon a filmek iránt érdeklődők körében.
Mozi Mánia TV 2
Fontos kiemelni, hogy szeretnénk minél jobb, látványosabb videókat készíteni, hiszen a végcélunk az lenne, hogy kedvet csináljunk egy-egy film moziban történő megtekintéséhez. Ehhez elengedhetetlen a hazai forgalmazók támogatása is, így elkeztünk egyeztetni a szükséges engedélyek beszerzéséről. Egyenlőre pozitív visszajelzéseket kapunk, a Vertigo Média, a Cinetel, a Pannonia Entertainment már jelezte, hogy boldogan támogatják a kezdeményezést. Reméljük, hogy sikerül az összes forgalmazóval megegyezni, és megkapjuk a mozikban bemutatásra kerülő produkciók videó anyagainak felhasználására vonatkozó engedélyeket.
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=Pe3OZlFFRjg&list=PLeccO8P9g3yy4jAm-Abb0MR9pVM1bDmLq[/embed]
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.