Hirdetés

Tini nindzsa teknőcök 2 - Nagyon pörgős a legelső előzetes! (Frissítve)

|

Hirdetés

A Tini nindzsa teknőcök tavalyi újragondolása eléggé megosztóra sikeredett. Akadnak akiknek tetszett, de olyanok is, akik csak a "Michael Bay vs. Gyerekkorunk" újabb menetét látják benne, amelyben fiatal énünk hősei maradnak alul. Bárhogy is legyen, ha ezeket a sorokat olvasod, akkor valószínűleg szeretnél adni egy esélyt a folytatásnak, amiben már csak azért is van egy kis hitünk, mert A zöld íjász sztárja, Stephen Amell is felbukkan benne, méghozzá Casey Jones szerepében. A film egy rövidke kedvcsinálóját korábban Amell osztotta meg facebook oldalán, azzal az ígérettel, hogy holnap érkezik az első előzetes, de az most idejekorán mégis előbb jött a vártnál. A trailert látva el kell ismernem, hogy hatalmas őrültségnek néz ki ez az egész, de a jobbik fajtából! Nektek mi a véleményetek az ízelítőről? Szinkronos: https://www.youtube.com/watch?v=UPschOc95IY Feliratos: https://www.youtube.com/watch?v=Ld_1vOXYcnQ&feature=youtu.be Eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=HeaugHGd1Kw A Tini nindzsa teknőcök 2 (Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows) 2016 június 2-án érkezik a mozikba, Dave Green rendezésében. Főbb szerepekben Megan Fox, Stephen Amell, Alan Ritchson, William Fichtner, Will Arnett, Noel Fisher, Jeremy Howard és Tyler Perry.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.