Hirdetés

Itt egy újabb kép a Suicide Squad filmből

|

Hirdetés

Miközben dübörög a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalának a maraketing kampánya, a Warner Bros. másik idei szuperhős filmjéről sem feledkezett el. A napokban ki is dobtak egy eddig még nem látott képet az Öngyilkos osztagról (Suicide Squad), amin épp felsorakoznak egy ellenséggel szemben:

suicide-squad-cast-image
A rendező David Ayer a kép mellé beszélt is egy keveset a filmről:
Szükségünk van a jó fiúkra, meg minden - juhu, éljenek a jók - de a nap végén, kicsit unalmasak lesznek. Mindig a helyes utat választják. Viszont, ha a rosszakkal dolgozol, mindig egy lépéssel a közönség előtt járhatsz és kifordíthatod az elvárásaikat.
Ugyan Ben Affleck csak egy napot töltött a forgatáson, egy rövid cameo miatt, de azért nem volt eseménytelen:
Rávettük, hogy harcoljon!  - kezdte Ayer, majd Affleck folytatta: - Végig úgy éreztem, hogy van ez a király kuzinom. Ez a dolog (DC filmes univerzum) annyira nagyszerű és valahogy köze van hozzám és nagyon izgalmas volt, mert tényleg úgy érződött mintha a csillagok között lennénk, és én ilyet még soha nem éltem át.
A film augusztus 5-én érkezik a mozikba, de ne felejtsétek el, hogy a Batman Superman ellen már március 25-én a mozikba kerül.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.