Hirdetés

Narnia Krónikái: Az ezüst trón - Az új film reboot lesz

|

Hirdetés

A nyáron hallhattunk utoljára valamilyen komolyabb hírt a Narnia Krónikái: Az ezüst trón készülő filmváltozatáról - akkor írta ki ugyanis Twiterre David Magee (Pi élete; Én, Pén Péter) forgatókönyvíró, hogy elkészült a szkripttel. Most azonban már azt is lehet tudni, hogy Az ezüst trón egy teljesen új fejezetet nyit majd a C. S. Lewis világhírű meseregény-sorozata filmváltozatainak történetében.

narnia

Mark Gordon producer nemrég azt nyilatkozta, hogy remélhetőleg hamarosan elkezdhetik a forgatást - azonban a régi színészek közül senkit nem fogunk viszontlátni. Egész egyszerűen azért, mert Az ezüst trónnal egy teljesen új franchise-t akarnak életre hívni, új karakterekkel a főszerepben. Gordon azért hozzátette: az új szereplők olyanok lesznek, akiket az olvasók már ismerhetnek a Narnia-könyvekből - bár ennél közelebbit nem árult el. Az ezüst trónban csak egy karakter visszatérése biztos: Aslan, a narniai Nagy Oroszlán mindenképpen szerepelni fog!
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.