Hirdetés

Rövid ismertetők a Luke Cage, az Iron Fist és a The Defenders sorozathoz

|

Hirdetés

Miután pár év után a Daredevil jogai visszakerültek a Marvelhez, senki nem tudta, hogy mi lesz a sorsa. Mindenki két opciót látott maga előtt: A, azonnal elkezdenek fejleszteni egy filmet, amit valahogy beleillesztenek majd az univerzumba vagy B, ülnek rajta egy darabig világi nyugalommal, és majd lesz vele valami. Szerencsére azonban volt egy harmadik lehetőség is, amire senki nem számított, sorozatot csináltak belőle és ezzel gyakorlatilag megalapozták a sorozat terveiket a következő pár évre, hisz nélküle lehet, hogy a kukában landolt volna az összes többi Defender is. (Azóta persze Jessica Jones is bebizonyította, hogy nem egyszeri csodáról van szó.) Kevesebb, mint két hónap és jön a második évad, ami lehet, hogy még sötétebb lesz, mint az első, plusz még idén (valószínűleg ősszel) jön a harmadik Defender, Luke Cage saját 13 részes története is. A Netflix pedig biztosít minket arról, hogy nem csak ez, de az Iron Fist és a Defenders is el fog készülni: (Itthon sajnos nem működik)

marvel-600x450
Ha megpróbálja valaki elindítani, akkor felugrik egy rövid ismertető mindegyikhez:
Ebben a Marvel akció sorozatban, egy utcai harcos és volt elítélt harcol a bűnözés ellen New York utcáin, a szuperhős, Luke Cage személyében.
marvel-iron-fist-title-card-600x313
A "Marvels Iron Fist" egy szuperhőst és harcművészt, Danny Randet, követ nyomon ebben a hamarosan megjelenő sorozatban.
 
marvel-luke-cage-title-card-600x328
A "Marvels The Defenders" egy epikus csapattá hozza össze Daredevilt, Jessica Jonest, Iron Fistet és Luke Cage-t New Yorkban.
marvel-the-defenders-title-card-600x324
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.