Hirdetés

83. Oscar díjátadó - pontos adatok

|

Az évente rendszerint megrendezésre kerülő Oscar díjátadó gála az egyik legnagyobb, hanem a legnagyobb filmes rendezvény, általában év elején értékelik az előző időszak műveit.

Hirdetés

A szám szerint 83. Oscar díjátadó idén is a Kodak Nagyszínházban kerül lebonyolításra, ami Los Angelesben található. A házigazda kiléte sajnálatos módon még nem ismert, de az már bizonyos, hogy az ABC csatorna közvetíti 2011. február 27-én. A jelöltek listáját 2011. január 25-én jelentik be, de elő-találgatásainkat már a héten megtapasztalhatjátok, és folyamatosan jelentkezünk az Oscar-t érintő hírekkel is. Február 27-én pedig figyelmünk nagy részét a díjátadó gála köti majd le, és percről-percre titeket is beavatunk majd a történésekbe. Tartsatok velünk addig is, és akkor is!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.