Hirdetés

The Trust – Nicolas Cage rabló pandúrnak áll

|

Hirdetés

A mai napon az új Amerika Kapitány trailert már semmi sem fogja felülmúlni, de azért érdemes megállni egy pillanatra, és megtekinteni Nicolas Cage legújabb filmjének, a The Trustnak az előzetesét, mert ez egyszerűen… na jó, csak vicceltünk. Sajnos ez az első betekintés a The Trustba semmivel sem nyújt többet, mint a már eddig elkészült „zsaruból rossz fiú” tematikájú alkotások, így sajnos a középszerűség és könnyen feledhetőség veszélye fenyegeti. A történet szerint Cage és az Elijah Wood által alakított társa adminisztrációs feladatokra száműztettek a helyi rendőrségen, ám mindketten többre vágynak jelenlegi helyzetüknél. Az esély megadatik, hogy kitörjenek ebből a kényelmetlen státuszból, miután rátalálnak egy helyi drogdíler bázisára, amit megpróbálnak kirabolni. Ez viszont egy olyan út, ami csak lefelé vezet az erkölcsi létrán, és úgy tűnik, hogy nem éppen Cage lesz végül a mintakép a vásznon.

Titeket felcsigázott az előzetes? Szerintetek Cage tud még egy izgalmas korrupt rendőr karaktert alakítani?  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.