Hirdetés

50 Centtel lehet drágább a közelgő Predator-film

|

Hirdetés

Shane Black lassan, de biztosan formálódó Predator-mozija ugyan még híján van hivatalosan megerősített szereposztásnak, de legalább nem-megerősített tartományban már tudunk gondolkodni: nemrégiben szó volt arról, hogy maga Arnold Schwarzenegger térhet vissza egy utolsó(?) menetre a ragadozó elleni küzdelemhez, jelenlegi hírek szerint pedig a rap-sztárból rap-sztár/színésszé avanzsált 50 Cent (alias: Curtis Jackson) fog felbukkanni a filmben. Yay or nay? A sztár a 99 Jams Uncensorsed elnevezésű műsorban szólalt meg ez ügyben, amikor a közelgő filmes projektjeiről esett szó:

Dolgozok néhány új projekten. Hallottál arról a filmről, hogy a Predator? Lehetséges, hogy részese leszek annak a projektnek idén nyáron.
A kulcsszó itt a "lehetséges", bár meglehet, ez inkább arra vonatkozik, hogy szimplán még nem állnak készen arra, hogy hivatalosan is megerősítsék a hírt semmint, hogy kétséges lenne a színész közreműködése a filmben. Arról természetesen érdemi információval nem tudunk szolgálhatunk, hogy kit/mit fog alakítani, vagy hogy egyáltalán mellék-, avagy főszereplő lesz, ahogyan magáról a történetről sincs sok fogalmunk - csupán annyi, hogy valószínűsíthetően reboottal egybekötött sequel lesz. Habár azt illetően megoszlanak a vélemények, hogy 50 Cent jó színésznek nevezhető-e, Shane Black ítélőképességében nem kételkedünk, ahogy abban sem, hogy képes lesz úgy nagyköltségvetésű bombamozit készíteni, hogy közben megőrzi saját hangját. A filmet egyébként Fred Dekker jegyzi, aki a The Monster Squad című filmet is rendezte 1987-ben. A film 2018-ban, március 2-án érkezik a mozikba. Szóval addig még bármi történhet.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.