Hirdetés

900 millióból forgatnak kalandfilmet Toldiról

|

Hazánk is szeretne felzárkózni Európához filmkészítésben, ezért elkészülhet Toldi főszereplésével Magyarország eddigi legköltségesebb kosztümös kalandfilmje.

Hirdetés

Az Origo értesülései szerint az eddigi legnagyobb összeget, 900 millió forintnyi támogatást ítélt meg a Magyar Nemzeti Filmalap Pálfi György (Taxidermia) új filmjének, amely a Toldi címet kapta és lényegében egy kosztümös, lovagi tornákkal és párbajokkal megtoldott európai kalandfilmről van szó. A történet az öreg Toldival indul, aki szembesül azokkal a történetekkel, amik az ő legendáiról szólnak, majd kiderül, hogy mindez hogyan is történt a valóságban. A film producere Angelusz Iván (Montecarlo!, Intim Fejlövés) lesz, az öreg Toldit pedig egy híres külföldi színész fogja eljátszani, akiről nem volt hajlandó eddig semmit elárulni Pálfi, de az kiderült, hogy a fiatal Toldit egy magyar sportoló alakíthatja. A forgatás várhatóan ősszel indul és a jelenlegi tervek szerint kilencven napig fog tartani, valamint azt is megtudtuk, hogy a forgatókönyv első oldala csak "akciójelenet", Pálfi György Toldi Miklóst egyfajta magyar "szuperhősként" szeretné bemutatni. Ti mit gondoltok, jól is elsülhet a projekt? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.